O nama

Be smart – choose Smart!

Smart Grupa

Smart grupa tvrtka je koja posluje od 2006. godine, a u sklopu svoje djelatnosti nudi brojne usluge poput tečajeva stranih jezika za odrasle i djecu, prevoditeljske usluge, usluge sudskog tumača te najam poslovnog prostora.

Misija

Smart škola nastoji svakom klijentu pružiti uslugu po mjeri.

Kroz nastavu potičemo polaznike na aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja te osiguravamo učenje u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Kroz naš sustav nastave naglasak stavljamo na napredak polaznika te kontinuirano pratimo njihovo zadovoljstvo kvalitetom naših usluga.

Vizija

Kvalitetnom uslugom i zadovoljstvom naših polaznika nastojimo ojačati prepoznatljivost našeg brenda te postati vodećom školom stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba. Kontinuiranim praćenjem trendova na tržištu i uvođenjem inovacija nastojimo postati ustanova s međunarodno priznatom kvalitetom te ojačati suradnju s inozemnim partnerima kako bismo našim klijentima omogućili praksu na „licu mjesta“.

Smart metoda

Successful – Meaningful – Ambitious – Reliable – Trustworthy = SMART

Naš iskusni tim profesora razvio je metodu koja stavlja naglasak na osjećaj napretka. Nije važno koliko toga još morate naučiti, važno je koliko ste znanja do sada usvojili.

Svaki je sat obogaćen odgovarajućim aktivnostima koje Vas vode korak po korak do željenog cilja – upotrebe stranog jezika u svakodnevnim situacijama. Aktivna komunikacija na stranom jeziku provodi se već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

Kroz individualni i grupni rad, svaki polaznik podjednako sudjeluje u nastavi, što profesorima omogućuje potpuno približavanje pojedincu te zapažanje njegovih sposobnosti, interesa i postignuća. Stoga se ne mučite dalje s proučavanjem različitih metoda učenja koje postoje i neka SMART metoda bude Vaš pametan izbor.

smart grupa knjige

Kvaliteta

Sustavom nadzora kvalitete pratimo zadovoljstvo klijenata te sustavno proširujemo i poboljšavamo svoje usluge. Naš je primarni zadatak zadovoljstvo klijenata. U suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva Smart grupa realizirala je projekt unapređenja kvalitete i usluga. Projekt je financirala Europska unija, a provodi ga CIFESAL u konzorciju sa SGS Nizozemska. Smart škola u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU ušla je u potprogram Grundtvig za stručno usavršavanje. Program je realiziran 2013. godine. Škola Smart, kao partner za polaganje verificiranih ispita engleskog jezika za British Council, primila je priznanje veleposlanika Ujedinjenog kraljevstva u Republici Hrvatskoj, Davida Slinna.

SMART team

direktorica Smart grupe

Daniela Dapas, direktorica i profesorica talijanskog jezika

Sudski sam tumač za talijanski jezik te profesor talijanskog jezika i književnosti i diplomirani lingvist. Diplomu sam stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Vlasnica sam i voditeljica škole stranih jezika ‘Smart’ u sklopu koje djeluje i centar za talijanski jezik i kulturu ‘Ciao!’. Završila sam osnovnu školu u Italiji, gdje sam proteklih godina sudjelovala na brojnim seminarima i usavršavanjima. Od 2011. godine predsjednica sam Zajednice Talijana u Zagrebu, čija je matična institucija Talijanska unija u Rijeci. Prevođenjem i podučavanjem se bavim od 1996. godine. Član sam Udruge stalnih sudskih tumača.

profesor engleskog jezika

Marko Brkić, profesor engleskog jezika

“U Smartu sam gotovo 6 godina i stekao sam brojna poznanstva te mnogo lijepih iskustava u radu sa djecom, tinejdžerima, odraslim polaznicima i, naravno, ostalim profesorima i mentorima.”

profesorica talijanskog jezika

Anamarija Hlušička Pulić, profesorica talijanskog jezika i turkolog

“Učenje jezika uvijek je avantura, a najljepše je upoznavati i pratiti nove polaznike koji nam se u toj avanturi pridruže jer oni su mi uvijek inspiracija za bolji rad, za učenje novoga.”

British Council Bronze Partner Certificate
HUPE - Hrvatska udruga profesora engleskog jezika logotip
British Council Addvantage Program logotip
CEFR logotip
Hrvatska gospodarska komora logotip
Zajednica za Strane Jezike logotip

Kontaktirajte nas na 01 38 74 355, 091 3874 358
ili nam pošaljite upit

Upišite kod*
captcha

Palinovečka 19, Vrbani III

Kontakt

Tel./Fax: + 385 1 3874355
GSM: +385 91 3874358
info@smart-jezici.hr

RADNO VRIJEME:
ponedjeljak – petak
08:00h – 20:00h

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb

Facebook

Newsletter

Upišite kod*
captcha

SMART GRUPA

Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u renomiranim organizacijama poput: British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

© smart-jezici.hr

Podijelite nas

na društvenim mrežama